حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

آرامکو بار دیگر هدف حمله قرار گرفت

سخنگوی نیروی مسلح یمن اعلام کرد که شرکت نفتی آرامکو در ینبع عربستان و مواضع دیگری در این کشور را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه نیرو‌های مسلح یمن به عربستان هشدار داده شده است که در صورت ادامه تجاوز و محاصره یمن، رژیم سعودی باید منتظر حملات کوبنده و دردناک باشد.

 

در این بیانیه همچنین اعلام شده است که نیرو‌های یمنی در این حملات از ۱۲ فروند پهپاد نوع صماد و دو فروند موشک بالدار از نوع قدس و موشک بالستیک دوربرد استفاده کرده است.

 

نیرو‌های مسلح یمن این عملیات را موفقیت آمیز خواند و اعلام کرد که مواضع سعودی به دقت مورد اصابت قرار گرفت.

 

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) پیشتر گزارش داده بود که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بامداد جمعه بار دیگر مواضع نظامی سعودی در شهر‌ها را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

 

واس با تأیید حمله موشکی نیرو‌های یمنی به این کشور مدعی شد که پدافند هوایی عربستان چند فروند موشک را رهگیری و منهدم کرده است.

 

بر اساس این گزارش این موشک‌ها از نوع بالستیک بوده و از صنعا پایتخت یمن به سوی شهر‌های عربستان شلیک شده است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار